-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SUPEN PØBB
BILDER
ARRANGEMENT
NYHETER
START




.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


GOURMETAFTEN 21. FEBRUAR 2009

MENY

 
*Lime og sesammarinert Kamskjell
*Laksetartar
rømme- og pepperrotdressing
*Hummersbisque
*Portvinsgravet Lammefilet
syltede grønnsaker
*Pannestekt Uer
appelsinkokte gulrøtter, stekte potetskiver,
gammelostsaus
*Akkevitgranite
*Skarv- og måsebryst
rotgrønnsaker, potetmos med østerssopp,
sursøt saus
*Grotteost og blåmuggost
fra Hitra Gårdsmat
*Sjokoladefondant
appelsinfilet og hvitsjokolade-limesaus
 
 
Royale Reserve Brut
Philipponnat, Champagne
Sancerre 2006
Henry Natter
Ratzenberger 2007
Steeger St. jost Riesling Kabinett, Mittelrhein
Meursault 2003
Joseph Matrot
Brunello di Montalcino 2003
Barbi
Graham's Late Bottled Vintage 2003
Douro
Antique Pedro Ximenez
Fernando de Castilla, Jerez
Dartigalongue 1968
Bas Armagnac

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
SUPEN PØBB, 7282 BOGØYVÆR, E-MAIL, TELF. 481 00 970