-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SUPEN PØBB
BILDER
ARRANGEMENT
NYHETER
START




.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


VILTAFTEN JANUAR 2008

25 spesialinviterte og heldige gjester hadde en stor matopplevelse på Supen Pøbb da kokk Arild inviterte til utsøkt viltaften.

MENY VILTAFTEN SUPEN PØBB 26.01.08

RÅSTEKT SEL
Tyttebærkrem


PANNESTEKT BLÅSKJELL
Urtesmør


VILTCONSOMMÉ MED GÅSEBRYST


BREIFLABB MED EINEBÆRRØKT REINSDYRFILET
Brandad, Urtekokte Sherrytomater, Smørsaus


ROSMARINGRANITE


HELSTEKT HJORTELÅR
Pastinakkpuré, Rødløk-kompott,
Pære og potetkomposisjon, Blåbærsaus


SJOKOLADEDRÅPE MED MULTEMOUSSE
Multecollies og friske bær


Léopold Gourmel Age de Fleurs


                               ******


VINER

Champagne Nicolas Feuillatte Blanc de Blancs 2000
Hvitvin Graf Von Kreuzen Grüner Veltliner 2005
Sherry Tio Pepe Fino
Hvitvin Georges Faiveley Bourgogne 2004
Rødvin Vidal-Fleury Crozes-Hermitage 2004
Portvin Niepoort Late Bottled Vintage 2003
Cognac Léopold Gourmel Age de Fleurs

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
SUPEN PØBB, 7282 BOGØYVÆR, E-MAIL, TELF. 481 00 970